Aj doma si robím vlastné klobásky

Jozef Galeštok, lahôdkár, Prešov

Aj doma si robím vlastné klobásky

Jožko Galeštok pracuje v Bille v Prešove už 9 rokov. Pôvodným povolaním je mäsiar, takže u nás v lahôdkach naplno rozvinul svoje schopnosti a vášeň.

„Kvalita je u nás na prvom mieste. Aj doma si robím vlastné klobásky, takže viem, o čom hovorím.“

Dodáva Jožko. Môžeme vám prezradiť, že Galeštokovci mali k mäsu vždy blízko. „Áno je to tak – starkí mali vždy doma nejaké to prasiatko, takže na jeseň sa zabíjalo a ja som bol odmalička pri tom. Bolo prirodzené, že som skončil ako mäsiar. Mám to rád,“ hovorí Jozef.

Jozef býva Hrabkove. Ako sám vraví: „Tu mi to naozaj vyhovuje. Domov to mám 25 minút, takže som rýchlo s rodinou, a to je najhlavnejšie.“

Ostatní ľudia si prečítali tieto príbehy

So zákazníkmi mám priateľský vzťah

Jana Beňová, pokladníčka a predavačka, Zlaté Moravce

Do práce vidím z balkóna

Marianna Hlavsová, vedúca predajne, Poprad

Aj doma si robím vlastné klobásky

Jozef Galeštok, lahôdkár, Prešov